www.rosen.fi

ROSEN-MENETELMÄN PERUSKURSSEJA

Rosen-menetelmä on psykofyysinen kehotyöskentelymuoto, joka tähtää fyysisen ja psyykkisen jännityksen hellittämiseen ja sitä kautta omien voimavarojen, elämänilon ja luovuuden lisääntymiseen. Menetelmä ja koulutus sopii ihmisille, joilla on halua ja valmiuksia prosessiin, jossa tietoinen ja tiedostamaton tunteiden, kokemusten ja itseilmaisun pidättely voi hellittää.

Peruskurssin tarkoituksena on antaa kurssilaisille henkilökohtainen kokemus menetelmän mahdollisuuksista ja olla johdantona monivuotiseen koulutukseen. Sen jälkeen seuraa 4-5 vuoden opiskelu- ja harjoittelujakso, johon sisältyy intensiivikursseja, viikonlopputapaamisia, anatomian ja fysiologian opiskelua sekä viimeisessä ammatillisessa harjoitteluvaiheessa runsaasti harjoitushoitoja, omia hoitoja ja työnohjausta yksin ja ryhmässä.

Koulutuksessa on mukana opiskelijoita, jotka tähtäävät Rosen-terapeutin ammattiin, sekä niitä, jotka eivät suunnittele terapeutiksi kouluttautumista, vaan hakevat voimavaroja omaan elämäänsä.

Peruskurssi on kokemuksellinen tutustuminen Rosen-menetelmään. Kurssilla tehdään ja saadaan hoitoja, seurataan näytöshoitoja sekä tehdään erilaisia kehoharjoituksia. Vuorovaikutus muiden ryhmäläisten kanssa syventää omia kokemuksia.

PERUSKURSSI ON AVOIN KAIKILLE.
Se on myös alku Rosen-terapeutin ammattiopinnoille.
Peruskurssihinta: 330 € (sis.ALV)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut kurssin opettajalle:

Maija Frauenknecht
Gsm 040 7605708
maija@rosen.fi

Rosen-koulutusta

Ajankohtaista

COURSES ABROAD